lauantai 24. lokakuuta 2015

7 vinkkiä positiivisempaa elämään

Oletko huomannut, kun elämä ei mene toivotulla tavalla, jäät siihen paikalle junnaamaan. Et tiedä mitä tekisit. Haluaisit palata ajassa taaksepäin, kun kaikki oli vielä hyvin ja tehdä nyt tietyt asiat toisin. Harmi tämä ei ole mahdollista, mutta asioita voi korjata. Unohtaa vanhat ajat ja jatkaa elämää positiivisemmin. Tässä on siihen 7 erilaista vinkkiä:

1. Juttele ja yritä selvittää riidat tai puhu jollekin ongelmista. Se kun on jo saanut asian sanottua jollekin, tuo helpottuneen olon, vaikka puhuminen voi olla aluksi vaikeaa.

2. Pidä lepo-/hemmottelupäivä kerran viikossa joko yksin tai kaverien kanssa. Tee hyvää ruokaa, katso leffoja, hemmottele kroppaasi, ulkoile, mene kylpylään tai mistä sinä ikinä tykkätkää.

3. Etsi 5 myönteistä asiaa päivästä. Listaa joka ilta paperille tai mieti päässäsi, mistä tulit iloiseksi tai mitkä asiat meni hyvin päivän aikana. Yritä unohtaa ne huonosti menneet asiat tai ainakin löytää niistä jotain posiitvista.

4. Leuka pystyyn. Kaikille tulee aina vastoinkäymisiä, mutta niistä täytyy vain selvitä eikä jäädä murehtimaan niitä liikaa. Vastoinkäymiset voivat jopa lopulta johtaa johonkin hyviin asioihin.

5.Liiku. Älä missään nimessä jää sohvalle. Liiku muutama tunnin verran päivässä ja voit huomata positiivisia merkkejä sekä fyysisen että henkisellä puolella.

6. Hymyile. Näin piristät myös ympärillä olevia ihmisiä.

7.  Ole kiitollinen. Listaa myös joka päivä muutama asia, mistä olet kiitollinen. Anna kiitosta, kehu, auta muita. Näin saat myös muut tulevat hyvälle tuulelle.

Lopuksi vielä muutama hyvä quotes for life kuvaa:


2 kommenttia: